Sajtkészítő tanfolyam indul Barcson! Jelentkezzen most!

Sajtkészítő tanfolyam indul Barcson!

Sajtkészítő képzés sikeres befejezése után nálunk módja nyílik a 34 541 02 Élelmiszeripari szakmunkás szakképesítés megszerzésére is kedvezményesen.
A Sajtkészítő részszakképesítéssel betölthető munkakörök: Gomolyaalapanyag-készítő, Fehérsajtkészítő, Keménysajt-készítő, Lágysajt-kezelő, Ömlesztettsajt-főző, Sajtdaráló, Sajtérlelő, Sajtkészítő, Sajtkezelő, Sajtpréselő, Sajtdaraboló, Tejipari gép kezelője
Sajtkészítő részszakképesítés (OKJ)  tanfolyam, Felnőttképzési engedély (E-000526/2014/A106) alapján folytatott képzés azonosító száma: 31 541 07
Az Élelmiszeripari szakmacsoportban a szakképesítés szintje: alsó középfokú részszakképesítés

A képzés megkezdésének feltételei: iskolai előképzettség vagy bemeneti kompetenciák teljesítése
– Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
– Bemeneti kompetenciák: iskolai előképzettség hiányában a képzés megkezdhető a 56/2016. (VIII. 19.)  FM rendelet 3. mellékletben az élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
– Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Elmélet/gyakorlat aránya: 30%-elmélet, 70%-gyakorlat
Iskolarendszeren kívüli szakképzésben a maximális óraszám: 480 óra

Képzési Modulok listája:
– 10898-16 Sajt- és túrógyártás
– 10890-16 Élelmiszeripari vállalkozások működtetése

További információért forduljon Hozzánk:   06-37/301-649   vagy a   tanfolyam@ioszia.hu  e-mail címen.

Sajtkészítő tanfolyamra jelentkezzen most minden kötelezettség nélkül!

© “IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény.
“IOSZIA” – For the People… Partnereink, Referenciáink
ECL NYELVVIZSGA VIZSGAHELY AZ: 1769, EURO EXAM NYELVVIZSGA VIZSGAHELY AZ: 1894, ECDL VIZSGAHELY AZ: 518
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014
Adószáma: 13531223-2-42, Cégjegyzékszáma: 01-09-283044 – Felnőttképzés
“IOSZIA” OKJ KépzésekOKJ TanfolyamokNyelvtanfolyamokNyelvvizsgák!  Oldaltérkép

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük