Építészeti Képzések

Építészet szakmacsoport Képzései

 • Ács tanfolyam
  Ács tanfolyam

  OKJ száma: 34 582 01
  Ács tanfolyamunkra jelentkezzen most!

  Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
  Engedélyszám: E-000526/2014/A037

  Szeret fával dolgozni és szeretne esetleg maradandót alkotni? Vagy netán egy saját vállalkozásba szeretne belekezdeni?
  Szívesen helyezkedne el az építőiparban? Nem fog tudni boldogulni ebben a szakmában, ha nem rendelkezik megfelelő hozzáértéssel. Válassza nálunk ezt a szakmát! Napjainkban sajnos nehéz jól képzett ácsot találni. Nálunk ezt a képzettséget a tanfolyamunknak köszönhetően könnyen megszerezheti.

 • Betanított festő-mázoló tanfolyam
  Betanított festő-mázoló tanfolyam

  SzPk-00113-15-09 0 07 1
  Betanított festő-mázoló tanfolyamunkra jelentkezzen most!

  Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
  Engedélyszám: E-000526/2014/B035

  Az építőipar illetve a festékipar fejlődésének köszönhetően egyre több ingatlan épül, kerül felújításra, ennek következtében egyre nagyobb az igény arra, hogy a festési munkálatokat olyan szakemberek végezzék, akik megfelelő idő alatt, jó minőségű munkát végeznek. A munkák egy részét a betanított festő-mázoló szakmai végzettséggel rendelkezők végzik, segítve a magasabb végzettséggel rendelkező szakemberek munkáját.Ha még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége, a Betanított festő-mázoló Képzés segíteni fog tervei megvalósításában. Ne késlekedjen a jelentkezéssel! A Betanított festő-mázoló szakmát Önnek találták ki.

  A betanított festő-mázoló szakmai végzettséggel rendelkező feladata a festő, mázoló, tapétázó szakember munkájának segítése. Szakember irányításával részt vesz épületek, lakóterek festési alapmunkáiban. Segédkezik a felületet előkészítésében, tisztításában, a kisebb hibák javításában, a felület alapozásában, szakmai irányítással felületkiegyenlítést végez, segédkezik a festék különféle felületekre való felvitelében. Elvégzi a munkaterület takarítását. Szakszerűen használja a munkavégzéshez szükséges eszközöket, anyagokat.

 • Betanított kőműves tanfolyam
  Betanított kőműves tanfolyam

  SzPk-00117-15-09 0 07 1
  Betanított kőműves tanfolyamunkra jelentkezzen most!

  Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
  Engedélyszám: E-000526/2014/B036

  Az építőipar a szakképzett kőművesek mellett egyre nagyobb mértékben igényli a betanított kőműveseket, akik szakmai iránymutatás mellett képesek az egyszerűbb szakmai tevékenységek elvégzésére. A betanított kőművesek megfelelő segítséget nyújtanak a magasabb szakképzettséggel rendelkező szakemberek számára, így csoportmunkában, a munkafolyamatok célszerű megosztásával hatékonyabban végezhetik el a feladatokat.Ha még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége, a Betanított festő-mázoló Képzés segíteni fog tervei megvalósításában. Ne késlekedjen a jelentkezéssel! A Betanított Kőműves szakmát Önnek találták ki.

  A betanított kőműves feladata a kőműves szakember munkájának segítése. A betanított kőműves szakmai irányítás mellett, a munka- tűz- és balesetvédelmi előírások betartásával végzi feladatait. A betanított kőműves munkája során használja a kőműves munkához szükséges tárgyi eszközöket, kisgépeket, előkészíti a munkafolyamatokat, vasalási, betonozási, falazási, vakolatkészítési tevékenységeket végez, részt vesz a hő- és hangszigetelő, valamint vízszigetelési tevékenységekben, segítséget nyújt a bontási, átalakítási, helyreállítási és felújítási munkálatok során.

 • Betonozó segéd tanfolyam
  Betonozó segéd tanfolyam

  SzPk-00089-15-09 0 07 1
  Betonozó segéd tanfolyamunkra jelentkezzen most!

  Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
  Engedélyszám: E-000526/2014/B037

  A Betonozó segéd hiányszakma. Ha még nincs szakmája, kellő iskolai végzettsége, akkor jelentkezzen most a Betonozó segéd tanfolyamunkra!Az elmúlt években az önkormányzatok, munkaügyi központok, munkáltatók részéről folyamatos a megkeresés ilyen típusú szakemberek alkalmazása iránt, hiszen megfelelő felkészültséggel rendelkeznek, így megfelelnek azon elvárásoknak, melyeket a különböző betonszerkezetek helyreállítása során a kivitelezőnek teljesíteni kell.

  A képzést sikeresen befejező képes a sérült betonszerkezeteken helyszíni ellenőrzéseket végezni a munkavégzés megkezdése előtt, érdeklődően és kíváncsian követi nyomon a piacon megjelenő új építőanyagokat, alapanyagokat, képes a helyreállítandó betonszerkezet és környezetének megtisztítására, a munkálatok során érintett terület szabályos elhatárolására. A tőle elvárható gondossággal végzi munkáját, tudva, hogy a helyreállított szerkezet minőségi jellemzői, valamint saját, munkatársai és környezetében tartózkodók biztonsága a tét. Nagy gondossággal készíti a sík- vagy alakos felületekkel határoló szerkezeteket.

 • Festő, mázoló, tapétázó tanfolyam
  Festő, mázoló, tapétázó tanfolyam

  OKJ száma: 34 582 04
  Festő, mázoló, tapétázó tanfolyamunkra jelentkezzen most!

  Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
  Engedélyszám: E-000526/2014/A069

  Ha szereti a változatos munkát, nem esik nehezére, ha emberekkel kell együttműködnie (a megrendelőkkel ugyanúgy, mint a lakásban dolgozó többi szakemberrel), akkor tetszeni fog ez a szakma. Nagyszerű élmény ugyanis, amikor egy lelakott, kopott lakásból gyönyörű otthont varázsol.Az építőipar illetve a festékipar fejlődésének köszönhetően egyre több ingatlan épül, kerül felújításra, ennek következtében egyre nagyobb az igény arra, hogy a festési munkálatokat olyan szakemberek végezzék, akik megfelelő idő alatt, jó minőségű munkát végeznek.

  Ha még nincs szakmája, vagy váltani akar, a Festő, mázoló, tapétázó OKJ Képzés segíteni fog tervei megvalósításában!

  Ne késlekedjen a jelentkezéssel! Ebben a szakmában manapság elsősorban vállalkozóként tud elhelyezkedni. Ha alkalmazott lesz, akkor egy vállalkozói csoportban fog együtt dolgozni más szakemberekkel, vagy alkalmazhatják egy nagy építőipari cégnél is.

 • Hőszigetelő segéd tanfolyam
  Hőszigetelő segéd tanfolyam

  SzPk-00090-15-09 0 07 2
  Hőszigetelő segéd tanfolyamunkra jelentkezzen most!

  Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
  Engedélyszám: E-000526/2014/B038

  A mai korban nagyon nagy szerepe van az energia takarékos szemléletnek, életmódnak. Ehhez a szemlélethez igazodnak az építkezésekben végbemenő változások. Az egyik legfontosabb változás a régebbi korok építkezéseihez képest, hogy nagyobb szerepet kap a hőszigetelés, a gazdasági szempontok figyelembe vétele miatt. Ez nem csak az új építésű lakóépületeknél fontos hanem a már meglévő házak esetében is. A legelterjedtebb hőszigetelési mód az utólagos hőszigetelés. Ennek a technológiai előírásai lehetővé teszik, az építőipar más szakmáitól való külön kezelését. Az egyre növekvő energiaárak, valamint a föld fosszilis energiahordozó-készletének kimerülése miatt ma már nem kérdés az épületek hőszigetelésének létjogosultsága. Az ügy fontosságát igazolják bizonyos európai uniós irányelvekben szereplő útmutatások, valamint az új építésű házakra vonatkozó jogszabályi előírások is.

 • Ipari alpinista tanfolyam
  Ipari alpinista tanfolyam

  OKJ száma: 32 582 04
  Ipari alpinista tanfolyamunkra jelentkezzen most!

  Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
  Engedélyszám: E-000526/2014/A030

  Ha egy jó szakmát alaposan kitanul, akkor azzal meg tudja alapozni a jövőjét. Ha az „IOSZIA” Felnőttképzési intézményben tanul, akkor mi nyújtunk Önnek ehhez egy jó alapot, majd gyakorlással illetve az idősebb szakemberektől ellesett fortélyokkal értékes tudásra tesz szert. A képzés célja olyan szakember képzése, aki precíz, felelősségteljes munkavégzésre lesz képes. Olyan szakemberré válhat, aki a gyakorlatban alkalmazható tudás birtokában értékké válik a munkaerőpiacon.Aki magasba megy és rábízza életét egy darab „madzagra”, s netalán ezt még élvezi is, már önmagában véve sem – finoman fogalmazva – szokványos gondolkodású. Az ebbe az embertípusba tartozó igényli a kihívást, szokatlan, kitett helyzeteket. Mindez párosul a „szabadságérzés” fokozott igényével is. Egyfajta – jó értelembe vett – önmegvalósítás. Az igazi szakember az, aki él az eszközök adta lehetőségekkel és azokat ki is tudja használni. Képzi magát, igényesen választja meg az eszközeit, nem sajnálja az időt és energiát a feladatok átgondolására, leghatékonyabb kivitelezésére.

 • Kerti járdakövező tanfolyam
  Kerti járdakövező tanfolyam

  SzPk-00088-15-09 0 07 1
  Kerti járdakövező tanfolyamunkra jelentkezzen most!

  Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
  Engedélyszám: E-000526/2014/B028

  A közkertek, udvarok, átriumok könnyen visszabontható, tetszetős, egyedi megoldásokat alkalmazó, apró elemes útburkolattal történő behálózása egyre elterjedtebb igény országszerte a településeket irányító önkormányzatok és az ott élő polgárok részéről egyaránt.Ha békés, nyugodt életre vágyik, ha még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége, a Kerti járdakövező Tanfolyam segíteni fog tervei megvalósításában. A képzés elvégzése után az új szakmával saját termék eladásán túl hosszútávon is megélhetési forrást tud biztosítani magának, családjának. Olyan szakemberré válik, aki egyedi kerti járdakövezést, kerti utak betonozását, szegélyezését, azok javításának technológiáját, kerti útépítési feladatokat a legnagyobb pontossággal, gondossággal el tud végezni.

 • Mélyépítő segédmunkás tanfolyam
  Mélyépítő segédmunkás tanfolyam

  SzPk-00073-15-09 0 09 2
  Mélyépítő segédmunkás tanfolyamunkra jelentkezzen most!

  Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
  Engedélyszám: E-000526/2014/B039

  Ha még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége, a Mélyépítő segédmunkás Képzés segíteni fog tervei megvalósításában. Ne késlekedjen a jelentkezéssel! Ezt a szakmát Önnek találták ki. Elsajátíthatja a betonozás, zsaluzás és földmunkák alapvető ismereteit.Képzésünk rugalmas időrenddel, kevés utazási költséggel, minimális ráfordítási idővel, lakóhelyének közelében, vonzáskörzetében színvonalas, szakmailag felkészült, naprakész, megbízható tudással és gyakorlattal rendelkező oktatókkal áll rendelkezésére igényei, tervei, döntése szerint.

  A Mélyépítő segédmunkás képes az épületszerkezetek csoportosítására és jellemzésére, a mechanikai ismereteit munkája során alkalmazni a betonkészítés, a zsaluzatok építése és a földművek építése közben. Jártas a betonkeverésben, bedolgozásban és utókezelésben.
  Képes az armatúra szakszerű elhelyezésére (vasvázat, távtartókat és áttörést biztosító kizáró elemeket). Nedvesítéssel és más korszerű technológiával gondoskodik a beton utókezeléséről, a munkaárok és munkagödör kiásásának műszaki és munkavédelmi ismereteit alkalmazza.

 • Szobafestő tanfolyam
  Szobafestő tanfolyam

  OKJ száma: 21 582 01
  Szobafestő tanfolyamunkra jelentkezzen most!

  Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
  Engedélyszám: E-000526/2014/A017

  Szeretné kiélni kreativitását és kamatoztatni művészi tehetségét? Festő tanfolyamunk segít Önnek ebben!Ha művész lelkületűnek tartja magát és szívesen alkot olyan műveket, melyek mások számára szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, ha szeretné tehetségét alapos, mindenre kiterjedő szakmai ismeretekkel is kiegészíteni és megtámogatni, akkor Szobafestő képzésünk éppen Önnek való!

  Nálunk megszerezhet minden vizuális, művészeti alapképzettséget, valamint rajzi és festészeti ismereteket ahhoz, hogy igazi, értékes mesterműveket hozzon létre. Ennek birtokában könnyű szerrel lesz képes alkalmazni a kor követelményeinek megfelelő technikai eljárásokat. Továbbá széleskörű szakmai, művészi, művészettörténeti tudása alapján akár vállalkozóként is alkalmas lesz tervezési és gyakorlati feladatok megoldására. A 2016. év újat, minőséget hoz megfelelő áron!  Mi megértjük, segítjük, tanítjuk!

 • Település karbantartó tanfolyam
  Település karbantartó tanfolyam

  SzPk-00047-15-09 0 07 2
  Település karbantartó tanfolyamunkra jelentkezzen most!

  Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
  Engedélyszám: E-000526/2014/B014

  Ha jó kézügyességgel rendelkezik és emellett legyen szó bármilyen ház körüli munkáról, és szeretne ebből megélni, akkor ajánljuk figyelmébe a Település karbantartó tanfolyamunkat. Szeretne dolgozni és még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége? Segítünk tervei megvalósításában, ne késlekedjen a jelentkezéssel, mert a Település karbantartó szakmát Önnek találták ki!Jelentős igény merült fel az önkormányzatok részéről olyan szakemberek alkalmazására, akik a települések közterületeit, középületeit szakmai felügyelet mellett gondozni tudják, a szükséges felújítási, javítási munkákat képesek elvégezni.
  A képzés elvégzését követően képessé válnak értékteremtő munkák végzésére. A képzés segítségével a résztvevők felkészülnek, alkalmassá válnak a munkavállalásra, az általános munkaadói elvárások teljesítésére, megerősödnek, kialakulnak a foglalkoztatáshoz szükséges kulcskompetenciáik.

 • Tetőfedő tanfolyam
  Tetőfedő tanfolyam

  OKJ száma: 35 582 07
  Tetőfedő tanfolyamunkra jelentkezzen most!

  Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
  Engedélyszám: E-000526/2014/A070

  Az építőiparban mindig szükség lesz jó Tetőfedő szakemberekre, így nem okoz majd gondot a munkakeresés.
  Mivel az utóbbi években ismét divatba jöttek a különleges tetőszerkezetek, illetve ebben a szakmában kevés embert képeznek, így a tetőfedők iránt növekszik a kereslet, elhelyezkedési lehetőségeik jók, a szakma elismertsége nő. Könnyedén elindíthatja saját vállalkozását is a Tetőfedő képzés elvégzése után, ha inkább a  saját maga főnöke lenne. Ezzel a szakmával együtt jár a jó fizetés is. A jó Tetőfedő szakembereket anyagilag is megbecsülik az építőiparban, így ha elhivatott lesz a munkájában, nem kell a hónap végén az aprót számolni.

  Tetőfedő az építőiparban dolgozó szakember, aki az építőiparban előforduló famunkálatokat végzi. Fedél-szerkezeteket, zsaluzatokat, állványokat készít, bont, átalakít és karbantart, illetve beépíti az előregyártott faszerkezeteket. Emellett a tetőfedő az épületek tetőfedéseit készíti, javítja és karbantartja különböző tetőfedő anyagok felhasználásával.

  Az épületek tetőszerkezetét előre gyártott tetőfedő anyagok (cserép, pala, műanyag, beton, fém és fa anyagok, stb.) alkalmazásával lefedi, bontja, javítja és karbantartja. Speciális esetben tetőfedő anyagot készít.

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Építészet szakmacsoport, Ács OKJ Képzés, Betanított festő-mázoló Képzés, Betanított kőműves Képzés, Betonozó segéd Képzés, Festő, mázoló, tapétázó OKJ Képzés, Hőszigetelő segéd Képzés, Ipari alpinista OKJ Képzés, Kerti járdakövező Képzés, Mélyépítő segédmunkás Képzés, Szobafestő OKJ Képzés, Település karbantartó Képzés, Tetőfedő OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People…
Felnőttképzés

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük